Water in de kelder

  • $
  • Water in de kelder

Water in de kelder komt meestal door grondwater dat infiltreert via de kelderwanden of -vloeren die onvoldoende afgedicht zijn

Water in de kelder is voor niets goed. Vooreerst wordt deze ruimte onbruikbaar voor stockage. Ten tweede vormt permanent keldervocht een probleem voor het gebouw, leidt tot het minwaarde en bovenal: water in de kelder is ongezond voor de bewoners. De oorzaak van water in de kelder vindt men meestal bij een slechte keldermuur & -vloer die het grondwater niet kan tegenhouden. Het  water infiltreert dan via kelderwanden en/of -vloeren die onvoldoende afdichting kennen. Een 360° vochtdiagnose wijst uit of dit is ofwel nog iets anders.

Opstijgend vocht

Hydrofuge

Gevelreiniging

Dak ontmossen

Isoleren spouwmuren

Kaleien

Water in de kelder kan in de meeste gevallen bestreden worden door te bekuipen

Water in de kelder, kruipkelder, ondergrondse parkeergarages, liftputtenen overige souterrains kan vermeden worden door het naadloos bekuipen van de plaats. Daarvoor verwijzen we naar de gelijknamige pagina. Reinigen, herstellen, injecteren en coaten van de keldermuren, alsook de kelderbevloering opnieuw doen en alles piekfijn afwerken zijn bewerkingen die we over de periode van enkele dagen gerealiseerd krijgen. Diagnostiek, planning, goeie tools, waterdichtingsproducten van topkwaliteit en door onszelf verder veredeld, heel wat ervaring en nauwkeurig werk, maken van uw vochtige kelder een nuttige en gezonde ruimte.