Vochtbestrijding West-Vlaanderen

Opstijgend vocht

Opstijgend vocht, daar hebben veel huizen in Vlaanderen last van. Door de zeer goede isolatie die geplaatst wordt in onze huizen komt opstijgend vocht steeds vaker voor.

Dit probleem kan door ons perfect behandeld worden. Wij hebben 30 jaar ervaring in  vochtbestrijding en opstijgend vocht kan definitief verwijderd worden met onze geavanceerde injectiemethode.

  • Zeer ervaren vochtspecialist (30 jaar ervaring)
  • Voor altijd van uw vervelend vochtprobleem verlost
  • Gratis diagnose en gesprek
  • Altijd scherpste prijsgarantie
  • 10 jaar garantie

Opstijgend vocht definitief verwijderen

Onze injectiemethode met vochtwerende gel is de ideale oplossing voor het behandelen van optrekkend vocht.

Het geavanceerde injectiesysteem is geschikt voor alle vochtproblemen:  Optrekkend vocht, kelderdichting, condensproblemen oplossen, zwambestrijding, vochtbehandeling

Permanent opstijgend vocht behandelen armen

Bij optrekkend vocht wordt vocht in een muur omhoog gezogen door de capillaire werking van de muur.. Doordat het probleem ondergronds ontstaat, is het vinden van de juiste oplossing meestal erg moeilijk. Opstijgend vochtt is een probleem dat zeer vaak optreedt bij iets oudere gebouwen en ook heel vaak wordt opgemerkt bij bijvoorbeeld renovatieprojecten. Oude gebouwen en hun muren zijn meestal niet voorzien van lagen die het optrekkend vocht een halt toeroepen. Hierdoor kunnen vocht, maar ook zouten zonder problemen de ganse muur aantasten en ook naar andere delen van het gebouw doorvloeien.

Onze injectiemethode is erg doeltreffend

optrekkend vocht

De geavanceerde injectiemethode die wij gebruiken is geschikt voor alle vochtproblemen, van muren, vloeren tot kelders. Wij gaan de muren injecteren met een gel om het opstijgend vocht tegen te gaan. De werkwijze hiervoor is simpel, we gaan gaten boren in de binnenmuur met een tussenafstand van 10 cm en dit net boven de plint van de vloer. Deze gaten worden nadien met een krachtige injectiemachine opgevuld.

MVA Aqua heeft jaren ervaring met het professioneel uitvoeren van injecties en gebruikt een speciaal samengesteld product dat zijn doeltreffendheid doorheen de vele jaren heeft bewezen in allerlei gebouwen.

Vochtbestrijding, hoe beginnen we eraan?

De eerste stap bij optrekkend vocht is de bron van het probleem vinden. Dit laat je het best over aan een vochtspecialist want er zijn vaak meer dingen samen die het probleem te creëren. Wij zijn vochtexpert en hebben meer dan 500 huizen vochtvrij gemaakt. Als geregistreerde vochtspecialist pakken wij met  vakmanschap en inzicht elk vochtprobleem in uw woning, winkel of kantoor aan en leveren kwaliteit binnen de afgesproken tijdstermijn. In overleg werken wij de beste oplossing uit, steeds rekening houdend met het  vochtprobleem.

De beste behandeling voor de laagste prijs

optrekkend vocht

Wij zijn overtuigd van onze scherpe prijzen die van toepassing zijn voor het bestrijding van vocht. Indien u elders een prijsofferte zal opvragen voor een zelfde behandeling zal u onmiddellijk het prijsverschil zien. Bij ons bent u er zeker van dat u altijd de scherpste prijs betaalt voor uw vochtbehandeling.

Vrijblijvend gesprek en diagnose

Tijdens een diagnose en vrijblijvend gesprek bij u thuis gaan we het vochtprobleem achterhalen, krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling. Wij geven u dan een exacte prijsopgave, afgestemd op uw vochtprobleem, alsmede het aantal hierbij benodigde behandelingen. Dit is kosteloos. U kunt altijd een afspraak maken voor een vochtbehandeling met onze vochtspecialist op een moment dat het u schikt. Vul onze contactpagina in hier op de website, 0479/61 90 48 of mail: info@MVA Aqua.be

Andere veel voorkomende behandelingen

VochtverwijderingCondensproblemenVochtbestrijding woningZwambestrijdingVochtproblemen oplossenVochtbestrijding West VlaanderenVochtbehandelingSchimmel in de kelderVochtplekkenLekkage kelderKelder waterdicht makenSchimmels verwijderenKelder droog makenWater in de kelderVochtige muren behandelenSchimmel op de muurDoorslaand vochtVochtprobleemVochtbestrijding kelderInjecteren murenVocht in de kelderVochtige murenKelder droog makenOpstijgend vochtOptrekkend vochtVochtbestrijdingKelderdichtingVochtproblemenOpstijgend vocht behandelen

Nieuws

Behandelen van optrekkend vocht in binnen- en buitenmuren (premie 750 euro)

  • door een onderkapping
  • door het plaatsen van een waterkerende laag
  • door injectie of diffusie van waterdichtende middelen
  • herstelling van muurvoeten als gevolg van bovenstaande werken komen ook in aanmerking.

Premies aanvragen – Premiezoeker

Bij Premiezoeker kan je meer informatie vinden over het aanvragen van premies voor vochtbestrijding (voor eigenaar bewoners eneigenaar-verhuurders).

Welke vochtprobleem wil je oplossen ? Ineens krijg je te maken met optrekkend vocht of opstijgend vocht en zoek naar een vochtbestrijder. Of het nu gaat om doorslaand vocht, optrekkend vocht, vochtige kelders, kruipruimtes, vloeren of buitenmuren, …  er komt heel wat bij kijken. Niet enkel de perfecte prijs/kwaliteitsverhouding,  de behandeling, de dichtingsproducten, … is van groot belang ook het zoeken naar de gepaste vakman is een belangrijke factor om het opstijgend vocht te bestrijden. Meestal is de keuze van de vochtspecialist het moeilijkst, meestal heb je de bestrijder van optrekkend vocht die je terugvindt via het internet nog nooit zien werken of heb je er nog nooit werk van gezien. Zal de vochtspecialist het optrekkend vocht behandelen via injecteren van de fundering en nadien de buitenmuren voorzien van een waterdichte laag, zal hij het werk aan het afgesproken budget uitvoeren? Zal hij binnen de afgesproken tijd beginnen en zullen de werken op tijd gedaan zijn? Zal hij garantie bieden op zijn geleverde werk? Zullen de werken vakkundig gedaan zijn …  Allemaal vragen die zeer moeilijk te beantwoorden zijn als je de vochtspecialist niet kent. Wij zeggen we op alle vragen Ja,!

As u vragen heeft over de optrekkend vocht  contacteer dan MVA Aqua! Onze klanten komen voor het behandelen van opstijgend vocht van overal in de Provincie West-Vlaanderen, o.a. uit : Alveringem, Anzegem, Ardooie, Avelgem, Beernem, Blankenberge, Bredene, Brugge, Damme, De Haan, De Panne, Deerlijk, Dentergem, Diksmuide, Gistel, Harelbeke, Heuvelland, Hooglede, DJ Houthulst, Ichtegem, Ieper, Ingelmunster, Izegem, Jabbeke, Knokke-Heist, Koekelare, Koksijde, Kortemark, Kortrijk, Kuurne, Langemark-Poelkapelle, Ledegem, Lendelede, Lichtervelde, Lo-Reninge, Menen, Mesen, Meulebeke, Middelkerke, Moorslede, DJ Nieuwpoort, Oostende, Oostkamp, Oostrozebeke, Oudenburg, Pittem, Poperinge, Roeselare, Ruiselede, Spiere-Helkijn, Staden, Tielt, Torhout, Veurne, Vleteren, Waregem, Wervik, Wevelgem , Wielsbeke, Wingene, Zedelgem, Zonnebeke, Zuienkerke tot uit Zwevegem

Tags: http://www.thienponttuinaanleg.be –  http://website-laten-maken-ontwerpen.be –  http://www.global-taxi.be – http://www.airportriders.be –  http://global-taxi-antwerpen.behttp://herstellen-iphone-gent.behttp://www.glasenframe.be