Kelder waterdicht maken Houthulst

  • $
  • Kelder waterdicht maken Houthulst

Kelder waterdicht maken in Houthulst is dé specialiteit van M.V.A. AQUA dankzij bekuipen of draineren, apart afdichten van de kimnaden, doorvoeren, barsten & scheuren. Water in de kelder? Contacteer ons voor een diagnose & offerte

Kelder waterdicht maken in Houthulst is gebaseerd op een deskundige vochtdiagnose waarna een reeks van behandelingen volgen zoals bekuipen, draineren, zorgvuldig afdichten van de kimnaden, doorvoeren, barsten en scheuren. De kelder waterdicht maken en omtoveren tot een nuttige ruimte komt voor M.V.A. AQUA voorop. Tegelijk maken we komaf met schimmel, zoutaanslag, kelderzwam, muffe geur, condens, gestegen energieverbruik, ongezonde woonkwaliteit, …

  • Bekuipen van de kelder: de kelder wordt in de ruwe steen gezet en alle kritieke punten zoals de kimnaden (overgangen van horizontaal met verticaal), grindnesten bij betonkelders (gebrek aan goede vermenging), de muurdoorvoeren (van leidingen) en eventuele barsten en scheuren krijgen één of meerdere voorbehandelingen. Daarna voorzien we de totaliteit van meerdere lagen uit cementgebonden mortels, harsen, fixeergels met het oog op kelder waterdicht maken voor 100%.
  • Bij acute situaties waar continu infiltratie is, gebruiken we speciale spermortels of pasta’s voor ultrasnelle uitharding vooraleer te kunnen starten met de eigenlijke dichting.
  • Kelderdrainage is een techniek waarbij een nieuwe kelderwand wordt geplaatst die volledig impermeabel is en waarachter een waterpomp wordt geïnstalleerd. Deze trekt het water systematisch naar buiten of de grond in. Tussen die 2 kelderwanden steekt een noppenfolie.
  • Injectie van de keldermuren ingeval sprake is van optrekkend vocht dat via de stenen de keldermuren nat maakt. Dit komt bij gebrek aan waterkering.
  • Kelderventilatie als extra maatregel om de kelder gegarandeerd waterdicht te houden.

Een kelder waterdicht maken in Houthulst vereist dus heel wat stielkennis (van de diagnose tot de afwerking). Deze is er door inzicht in bouwtechnieken, ervaring en tijd nemen. Ook zijn gebruik van enkel goede producten en de correcte toepassing heel belangrijk. Water in de kelder? Muffe keldergeur? Condens in de kelder? Contacteer M.V.A. AQUA: we zijn er om u uit de problemen te helpen.

OFFERTE

Opstijgend vocht

Hydrofuge

Gevelreiniging

Dak ontmossen

Isoleren spouwmuren

Kaleien