Impregneren Veurne

  • $
  • Impregneren Veurne

Een gevel impregneren in Veurne tegen doorslagvocht en als gevelbescherming dankzij impregmentatie van buitenmuren met waterafstotend hydrorfobeermiddel

Een gevel impregneren in Veurne tegen doorslagvocht en vervuiling realiseren we met succes door middel van de meest adequate hydrofobeermiddelen. Sommige gevels hebben meer last van doorslaand vocht dan andere. De betrachting van gevel impregnatie is in eerste plaats dat regeninslag niet langer zomaar kan doordringen tot aan de binnenmuren en er vochtschade aanricht. We werken volgens vaste schema’s bij impregneren van gevels te Veurne.

  • Er wordt gestart met het reinigen en restaureren van de gevel waarbij we al het mos en andere vuiligheid wegkrabben, oude lagen verwijderen, de voegen waar nodig uitslijpen en nieuw zetten, de kapotte stenen vervangen, het beton repareren.
  • Soms zijn ook kleine verstevigingswerken aan de orde.
  • Daarna behandelen we de gevel meteen transparant impregneermiddel in de vorm van een gevelcrèmes. Deze ingreep gebeurt m² per m² via borstelen of vernevelen.
  • Tot slot is er de gevelafwerking naar wens. Ook voor plaatsing van spat- of gevelplinten, stucwerk, sierbepleistering, het cementeren, kaleien of schilderen van gevels zijn we beschikbaar.

OFFERTE

Opstijgend vocht

Hydrofuge

Gevelreiniging

Dak ontmossen

Isoleren spouwmuren

Kaleien

Hoe herken je doorslaand of lateraal vocht in Veurne?

Buitenshuis is doorslaand vocht af te leiden uit de zwarte vegen op de muur, overdreven vorming van mos, afbladderende toestanden, barsten en scheuren in het metselwerk. Binnen kan men doorslaand vocht tamelijk rap herkennen aan de muffe geur die er heerst, de vocht- en schimmelplekken her en der op de muren, het loszittend behang, gebarsten of verbrokkeld pleisterwerk, overmatig condens, de hoge energiefacturen.

 

Nut van muren laten impregneren in Veurne?

Muren laten impregneren tegen vochtdoorslag is nuttig omdat het de duurzaamheid van het gebouw ten goede komt, uw interieur en al wat er in staat, blijft gevrijwaard, het EPC peil gaat omlaag en tot slot: het verbetert je algemeen leefcomfort.

Muren laten impregneren in Veurne komt neer op een investering in de toekomst die zich ook op vlak van gezondheid direct terugverdient. Een constant kille, vochtige en tochtige woning die je luchtwegen en gewrichten geen deugd doet, moet je zien te voorkomen. De opfrissing van je gevel is daarbij mooi meegenomen.

De prijs voor impregneren van muren te Veurne berekenen we in m² en voor de rest naargelang van het voorbereidend werk, het aantal lagen die nodig zijn in functie van de porositeit, de gevraagde extra’s in afwerking.