Dak ontmossen Wielsbeke

  • $
  • Dak ontmossen Wielsbeke

Uw dak ontmossen te Wielsbeke in kader van een dakrenovatie of algemene opfrisbeurt

Uw dak laten ontmossen in Wielsbeke door M.V.A. AQUA gaat in een mum van tijd en steeds met piekfijn resultaat. Dakontmossing is immers één van onze specialiteiten en we hebben ervaring met alle soorten dakpannen, tegelpannen, betonpannen leien, kunstleien en vezelcement dakbedekking, zink enz. De doelstellingen bestaan uit twee: de dak opnieuw mooi maken en in de toekomst beter vrijwaren tegen vuil en groenaanslag dankzij een deugdelijke dakcoating bijvoorbeeld.

In eerste plaats zijn er de cosmetische motieven om een dakontmossing in Wielsbeke te overwegen aangezien mos ontsiert en de ganse woning degradeert. Daarnaast komt een tweede voordeel aan bod bij het ontmossen van uw dak. Weelderige mosgroei tast immers op termijn de dakpannen aan, maakt ze week en poreus waardoor er uiteindelijk daklekkages kunnen komen.

Mos op het dak te Wielsbeke ontstaat onder invloed van weersinvloeden en omgevingselementen zoals bomen in de onmiddellijke buurt, de zonoriëntatie, uitstoot allerhande, zonnepanelen op het dak en dergelijke. Daarnaast zijn poreuzere materialen en dakpannen van minderwaardige kwaliteit gevoeliger voor mosvorming. Een goeie dak-coating in transparant of gekleurd, kan zeker helpen.

OFFERTE

Opstijgend vocht

Hydrofuge

Gevelreiniging

Dak ontmossen

Isoleren spouwmuren

Kaleien

Dakontmossing in Wielsbeke DANKZIJ HOGEDRUKREINIGING OF VERNEVELING VAN WATER MET ANTI-MOS PRODUCTEN

Dakontmossing in Wielsbeke gebeurt met water waaraan ecologische anti-mos producten zijn toegevoegd. Deze samenstelling wordt onder lage of hoge waterdruk aangebracht, soms ook door verneveling en hier en daar manueel voor wat hoekjes en kantjes betreft. In de meest extreme gevallen kunnen we uitzonderlijk overgaan tot chemisch reinigen van de dakpannen.

De werkfasen bij het ontmossen van daken te Wielsbeke zien er als volgt uit

Ontmossen van uw dak te Wielsbeke verloopt bij ons planmatig, vakkundig en tot in de puntjes. We bezorgen u een mooi en duurzaam resultaat.

  • Voorbereidend werk: wegzetten van alles wat in de buurt staat, afdekken van veranda’s en erkers en andere grote glaspartijen, tijdelijk afsluiten van de regenwaterput.
  • Aanleggen van een curatieve antimoslaag die het mos doet afsterven tot in de kern.
  • Na een tweetal weken gebeurt de eigenlijke dakontmossing onder koud of lauw water teneinde de vervuiling weg te spoelen.
  • Vervolgens passen we een preventieve antimosbehandeling toe waardoor mosvorming in het vervolg minder grip zal krijgen.
  • Indien gewenst: aanbrengen van specifieke dakcoating voor de moeilijke gevallen of als extra bescherming tegen UV, vorst, zure regen, zandoverlast aan de kust, …
  • Zo nodig kunnen tegelijkertijd uw dakgoten uitkuisen, nu we er toch zijn.
  • Grondig reinigen met water en waterstofzuiger van de volledige werkomgeving.