Accuboormachine gebruiken voor klussen

Veel klussen waarbij je regelmatig een boormachine nodigt hebt is de accuboormachine het handigste in gebruik. Bij stekker-boormachines zul je meestal een verlengsnoer nodig hebben of een direct stopcontact. Dit is bij een accuboormachine niet nodig. Hij werkt op de accu en afhankelijk van de kwaliteit kan de accu vrij lang meegaan. Wil je een accuboormachine kopen, ga dan voor het beste.

Hikoki Hitachi, hoogwaardige accuboormachines

Wat maakt de Hikoki Hitachi (DV18DJL) zo’n geweldige accu schroefboormachine? Het Japanse merk Hitachi, opgericht in 1910, produceert o.a. elektronica en industriële machines. Hitachi is dan ook een waar begrip. Dit geldt eveneens voor bouwapparatuur als accuboormachines. De Hikoki Hitachi dv18djl is een van de betere accu schroefboormachines op de markt.

Zo kent de Hikoki Hitachi dv18djl het hoogste aandraaimoment in zijn klasse en kent hij maar liefst 22 standen. De oplaadtijd van de accu bedraagt ongeveer 90 minuten. Met een extra accu beschik je altijd over de zekerheid dat je aan de slag kunt. Wat ‘m daarnaast erg handig maakt is dat hij over LED verlichting beschikt, precies op het boorgat, dit werkt erg prettig in de praktijk. Ook voelt hij lekker stevig aan en ligt hij goed in de hand.

Hij is niet de voordeligste in de markt, maar wel een van de allerbeste. Koop je deze accuboormachine dan zitten er 2 accu’s bij.

Aanbiedingen accuboormachines

Wie let op aanbiedingen kan relatief voordelig een goede accuboormachine kopen. Het is een sport om geen lowbudget boormachine te kopen, maar tegen een actie prijs een echte merk boormachine. Neem hier eens een kijkje voor de beste aanbiedingen!