Vochtbestrijding West-Vlaanderen

Vochtverwijdering

MVA Aqua Vochtverwijdering is een bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van vochtproblemen behandelen. Wij zijn zeer ervaren in kelderdichtingen, optrekkend vocht behandelen, injecteren van muren,  zwambestrijding… Door de jarenlange ervaring als vochtspecialist komen we gratis bij u aan huis met onze moderne meetapparatuur om diagnose te stellen voor het verwijderen van het vocht. Nadien ontvangt u een vrijblijvende prijsofferte voor de vochtverwijdering.

Er zijn verschillende soorten van vochtbestrijding

Er zijn verschillende soorten van vochtbestrijding, zoals bestrijden van doorslaand vocht, optrekkend vocht, condensatievocht of opstijgend vocht. Heel wat vochtproblemen komen vaak in de kelder voor. De meeste mensen met vochtproblemen hebben last van opstijgend of doorslaand vocht.  De meest effectieve oplossing op lange termijn voor dergelijke vochtproblemen in huis is het bestrijden via injecteren van de muren met een vochtwerend product. MVA Aqua heeft jaren ervaring met het professioneel uitvoeren van injecties en gebruikt een speciaal samengesteld product dat zijn doeltreffendheid doorheen de vele jaren heeft bewezen in allerlei gebouwen.

Waarom MVA Aqua vochtverwijdering

  • Expert en geregistreerde vochtspecialist
  • Professionele vochtbestrijding met milieuvriendelijke systemen
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Gratis diagnose en offerte

Contacteer ons

Vochtverwijdering gezocht? U kunt voor contact bellen naar 0486/81 50 25, mail: info@MVA Aqua.be of het contactformulier op de website invullen. Wij starten steeds met een gratis bezoek bij u ter plaatse om de precieze oorzaak en behandeling te bepalen. Na diagnose gaan we in het geval van optrekkend vocht over tot het verwijderen van beschadigde muurbekleding. Vervolgens worden op vaste afstanden en zo dicht mogelijk bij het vloeroppervlak gaatjes geboord waarin het vochtwerend product onder druk wordt ingespoten. Het product verspreidt zich in de muurconstructie en vormt een horizontale barrière tegen opstijgend vocht. Na een periode waarin uw vochtige muren uitdrogen staan wij ter beschikking voor het herbepleisteren en aanbrengen van een nieuwe muurbekleding.

Tags Vochtspecialist MVA Aqua:

Vochtbestrijding woning Vochtbestrijding kelderVochtproblemen oplossenKelder waterdicht makenOpstijgend vochtOptrekkend vochtVochtbestrijdingKelderdichtingCondensproblemenInjecteren murenVochtprobeemVochtproblemenVochtige murenVochtbehandeling –  VochtverwijderingWater in de kelderSchimmel in de kelder

Nieuws

Premies voor vochtbestrijding

Heb je vochtproblemen? Geen paniek. Je hoeft dit niet volledig zelf te betalen. Dankzij de Vlaamse renovatiepremie schakel je probleemloos een vochtspecialist in zonder dat je er een financiële kater aan overhoudt. Bent u eigenaar-bewoner of verhuurt u een te renoveren woning via een sociaalverhuurkantoor ? En is de woning minimaal 25 jaar oud? Mogelijk komt u in aanmerking voor een premie voor vochtverwijdering van de Vlaamse overheid. Deze premie valt onder de Vlaamse renovatiepremie en wordt aangeboden voor o.a. het behandelen van muren tegen opstijgend vocht door het injectie.

Behandelen van optrekkend vocht in binnen- en buitenmuren (premie 750 euro)

  • door een onderkapping
  • door het plaatsen van een waterkerende laag
  • door injectie of diffusie van waterdichtende middelen
  • herstelling van muurvoeten als gevolg van bovenstaande werken komen ook in aanmerking.

Wil je meer weten over de Vlaamse renovatiepremie en de precieze voorwaarden? Surf naar www.wonenvlaanderen.be of u kan deze premie aanvragen bij de dienst Wonen-Vlaanderen in uw provincie. Ook geven sommige gemeentes een extra premie voor de behandeling van opstijgend vocht. Op www.premiezoeker.be kan u ontdekken of uw gemeente dit aanbiedt.