Vochtbestrijding West-Vlaanderen

Vochtproblemen oplossen

Vochtproblemen oplossen? Contacteer ee vochtspecialist. Een woning zonder vochtproblemen is gezonder, vocht in je woning kan zorgen voor schimmelvorming, zwamvorming, ongedierte, een hoge energierekening … Vochtproblemen in je huis of kelder kan je definitief laten oplossen door MVA Aqua.

Laat dit nu definitief en efficiënt verwijderen met onze geavanceerde injectiemethode.

  • Vakkundig team (30 jaar ervaring vochtbestrijding)
  • Voor altijd van uw vochtproblemen af
  • Gratis vochtdialyse en intakegesprek
  • Altijd scherpste prijsgarantie

Definitief uw vochtproblemen oplossen

Vochtproblemen oplossen via injectietechnieken is een moderne oplossing die werkt en doel reeds heeft bewezen. Ideaal om alle vocht te verwijderen. De geavanceerde injectiemethode  is geschikt voor alle vochtproblemen: Optrekkend vocht, kelderdichting, condensproblemen oplossen, zwambestrijding, vochtbehandeling, een lek in de leiding of afvoer, condensatieproblemen, …

Waarom vochtproblemen laten oplossen?

Bij langdurige opname van vocht uit de lucht ontstaan de bekende problemen in huis: schimmel, condensatie, vochtplekken en muffe geuren. In een vochtige woning ruikt vloerbedekking muf door een combinatie van vocht en opgehoopt stof. Vloerbedekking dat regelmatig wordt gereinigd met een stofzuiger bevat nog steeds veel huisstof in tegenstelling tot wat men vaak denkt.

MVA Aqua beschikt over een zeer modern injectiesysteem, de injectiemethode die wij gebruiken is geschikt voor alle vochtproblemen, van muren, vloeren tot kelders. Wij gaan de muren injecteren met een gel om het opstijgend vocht tegen te gaan. De werkwijze hiervoor is simpel, we gaan gaten boren in de binnenmuur met een tussenafstand van 10 cm en dit net boven de plint van de vloer. Deze gaten worden nadien met een krachtige injectiemachine opgevuld.

Vochtproblemen, hoe beginnen we eraan?

De eerste stap bij vocht is het probleem vinden. Dit laat je het best over aan een vochtspecialist want er zijn vaak meer dingen samen die het probleem te creëren. Wij zijn vochtexpert en hebben meer dan 500 huizen vochtvrij gemaakt. Als geregistreerde vochtspecialist pakken wij met  vakmanschap en inzicht elk vochtprobleem in uw woning, winkel of kantoor aan en leveren kwaliteit binnen de afgesproken tijdstermijn. In overleg werken wij de beste oplossing uit, steeds rekening houdend met het  vochtprobleem.

Als er meerdere ruimtes in je woning vochtig zijn is het aan te raden om uw huis te ontvochtigen. Door de hoge luchtvochtigheid in de woning bevat de lucht teveel vocht. Muren, vloeren, plafonds en meubelen nemen het vocht uit de lucht op zodat het vochtgehalte in deze materialen toeneemt.

Bij langdurige opname van vocht uit de lucht ontstaan de bekende vochtproblemen in huis: schimmel, condensatie, vochtplekken en muffe geuren. Ook insecten als zilvervisjes en pissebedden voelen zich thuis in een vochtige woning. In een gestoffeerde woning ruikt vloerbedekking muf door een combinatie van vocht en opgehoopt stof. Vloerbedekking dat regelmatig wordt gereinigd met een stofzuiger bevat nog steeds veel huisstof in tegenstelling tot wat men vaak denkt.

Ook door de aanwezigheid van schimmel ruikt het huis niet fris. Schimmel in huis is bovendien slecht voor de gezondheid. Irritatie van de luchtwegen, benauwdheid en allergie verergeren in een woning met een slechte luchtkwaliteit. Door het verlagen van de luchtvochtigheid krijgt schimmel geen kans om te groeien op muren, plafonds en vloeren. De woning blijft fris en gezond.

De beste behandeling voor de laagste prijs

vochtproblemen oplossen

Wij zijn overtuigd van onze scherpe prijzen die van toepassing zijn voor het bestrijding van vocht. Indien u elders een prijsofferte zal opvragen voor een zelfde behandeling zal u onmiddellijk het prijsverschil zien. Bij ons bent u er zeker van dat u altijd de scherpste prijs betaalt voor uw vochtbehandeling.

Vrijblijvend gesprek en diagnose

Tijdens een diagnose en vrijblijvend gesprek bij u thuis gaan we het vochtprobleem achterhalen, krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling. Wij geven u dan een exacte prijsopgave, afgestemd op uw vochtprobleem, alsmede het aantal hierbij benodigde behandelingen. Dit is kosteloos. U kunt altijd een afspraak maken voor een vochtbehandeling met onze vochtspecialist op een moment dat het u schikt. Vul het contactformulier hier op de website in, via mail: info@MVA Aqua.be of MVA Aqua1965@outlook.be . Je kan ons ook telefonisch contacteren op : 0479/95 88 00

Andere veel voorkomende behandelingen

VochtverwijderingCondensproblemenVochtbestrijding woningZwambestrijdingVochtproblemen oplossenVochtbestrijding West VlaanderenVochtbehandelingSchimmel in de kelderVochtplekkenLekkage kelderKelder waterdicht makenSchimmels verwijderenKelder droog makenWater in de kelderVochtige muren behandelenSchimmel op de muurDoorslaand vochtVochtprobleemVochtbestrijding kelderInjecteren murenVocht in de kelderVochtige murenKelder droog makenOpstijgend vochtOptrekkend vochtVochtbestrijdingKelderdichtingVochtproblemenOpstijgend vocht behandelen

Nieuws

Vlaamse renovatiepremie beperkt kosten voor vochtbestrijding

Heb je vochtproblemen? Geen paniek. Je hoeft dit niet volledig zelf te betalen. Dankzij de Vlaamse renovatiepremie schakel je probleemloos een vochtspecialist in zonder dat je er een financiële kater aan overhoudt.

Er gelden wel enkele voorwaarden:

– Je voert voor minstens 10.000 euro exclusief btw werken uit aan je woning. Naast het behandelen van opstijgend vocht komen er ook heel wat andere renovatiewerken in aanmerking.

– Afhankelijk van de samenstelling van je gezin gelden er inkomensvoorwaarden.

– Je factuur is maximum drie jaar oud.

– Je woning is minstens 25 jaar oud en staat in het Vlaams Gewest.

Wil je meer weten over de Vlaamse renovatiepremie en de precieze voorwaarden? Surf naar www.wonenvlaanderen.be.

Onze klanten komen van overal in de Provincie West-Vlaanderen en ver daarbuiten, o.a. uit : Alveringem, Anzegem, Ardooie, Avelgem, Beernem, Blankenberge, Bredene, Brugge, Damme, De Haan, De Panne, Deerlijk, Dentergem, Diksmuide, Gistel, Harelbeke, Heuvelland, Hooglede, DJ Houthulst, Ichtegem, Ieper, Ingelmunster, Izegem, Jabbeke, Knokke-Heist, Koekelare, Koksijde, Kortemark, Kortrijk, Kuurne, Langemark-Poelkapelle, Ledegem, Lendelede, Lichtervelde, Lo-Reninge, Menen, Mesen, Meulebeke, Middelkerke, Moorslede, DJ Nieuwpoort, Oostende, Oostkamp, Oostrozebeke, Oudenburg, Pittem, Poperinge, Roeselare, Ruiselede, Spiere-Helkijn, Staden, Tielt, Torhout, Veurne, Vleteren, Waregem, Wervik, Wevelgem , Wielsbeke, Wingene, Zedelgem, Zonnebeke, Zuienkerke tot uit Zwevegem