Vochtbestrijding West-Vlaanderen

Vochtplekken

Vochtplekken in je huis of kelder? Wacht niet langer en laat dit onmiddellijk behandelen. Vochtproblemen oplossen en vochtplekken verwijderen is onze specialiteit. Vochtige plekken geven lelijke kringen op de muur of het plafond. Het is niet alleen lelijk, vocht is ook schadelijk voor u woning en de gezondheid

Vochtplekken eerst laten verwijderen en dan schilderen

vochtplekken

Als je plots een vochtplek opmerkt werkt eroverheen schilderen niet! De plekken komen steeds terug, de vochtplek moet eerst behandeld en verwijderd worden. De meest effectieve oplossing op lange termijn voor dergelijke plekken in huis is het isoleren met een vochtwerend product? Vochtspecialist MVA Aqua heeft jaren ervaring met het professioneel behandelen van vochtplekken en gebruikt een speciaal samengesteld product dat zijn doeltreffendheid doorheen de vele jaren heeft bewezen in allerlei gebouwen. Betreft het optrekkend vocht, dus vanuit uw fundering, dan zult u bouwkundig advies nodig hebben van een gespecialiseerd klussenbedrijf.

De oorzaak van de vochtplekken achterhalen

Wij komen bij u ter plaatse om de precieze oorzaak van het vocht en behandeling te bepalen. Na diagnose gaan we in het geval van optrekkend vocht over tot het verwijderen van beschadigde muurbekleding. Vervolgens worden op vaste afstanden en zo dicht mogelijk bij het vloeroppervlak gaatjes geboord waarin het vochtwerend product onder druk wordt ingespoten. Het product verspreidt zich in de muurconstructie en vormt een horizontale barrière tegen opstijgend vocht.

Na een periode waarin uw vochtplekken uitdrogen staan wij ter beschikking voor het herbepleisteren en aanbrengen van een nieuwe muurbekleding of opnieuw schilderen.

Prijzen vergelijken West-Vlaanderen

Wij zijn één van de voordeligste vochtbestrijders van West-Vlaanderen. Vergelijkt onze prijsofferte met andere bedrijven die vochtplekken behandelen. Wij zijn er gerust in dat wij een eerlijke prijs vragen om vocht in kelders te verwijderen.

Maak een afspraak

Vochtige plekken wilt u zo snel mogelijk verwijderd hebben. Wij zijn de specialist op het gebied van vochtbehandeling in West-Vlaanderen en ver daarbuiten. Vochtplekken op muren en kelders verwijderen is ons beroep. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in West-Vlaanderen en ver daarbuiten, we werken met de juiste werkmethodes en garanderen u een blijvend resultaat.

Kunnen wij u ook helpen met vochtplekken op uw muur? Contacteer ons voor een gratis vochtdiagnose.  Vul het contactformulier hier op de website in, via mail: info@MVA Aqua.be of MVA Aqua1965@outlook.be . Je kan ons ook telefonisch contacteren op : 0479/95 88 00

Tags Vochtspecialist MVA Aqua:

Vochtbestrijding woning Vochtbestrijding kelderVochtproblemen oplossenKelder waterdicht makenOpstijgend vochtOptrekkend vochtVochtbestrijdingKelderdichtingCondensproblemenInjecteren murenWater in de kelderSchimmel in de kelder

Nieuws

Vlaamse renovatiepremie  voor vochtbestrijding

Heb je last van opstijgend vocht? Geen paniek. Je hoeft dit niet volledig zelf te betalen. Dankzij de Vlaamse renovatiepremie schakel je probleemloos een vochtspecialist in zonder dat je er een financiële kater aan overhoudt.

Er gelden wel enkele voorwaarden:

– Je voert voor minstens 10.000 euro exclusief btw werken uit aan je woning. Naast het behandelen van opstijgend vocht komen er ook heel wat andere renovatiewerken in aanmerking.

– Afhankelijk van de samenstelling van je gezin gelden er inkomensvoorwaarden.

– Je factuur is maximum drie jaar oud.

– Je woning is minstens 25 jaar oud en staat in het Vlaams Gewest.

Wil je meer weten over de Vlaamse renovatiepremie en de precieze voorwaarden? Surf naar www.wonenvlaanderen.be.

Laat je dus zeker niet afschrikken door de prijs als je met vochtproblemen zit! Die blijft tot een minimum beperkt dankzij de renovatiepremie. Contacteer ons gerust voor een gratis vochtdiagnose.

Onze klanten komen van overal in de Provincie West-Vlaanderen, o.a. uit : Alveringem, Anzegem, Ardooie, Avelgem, Beernem, Blankenberge, Bredene, Brugge, Damme, De Haan, De Panne, Deerlijk, Dentergem, Diksmuide, Gistel, Harelbeke, Heuvelland, Hooglede. Als u vragen heeft over vochtplekken voor uw woning  te Houthulst, Ichtegem, Ieper, Ingelmunster, Izegem, Jabbeke, Knokke-Heist, Koekelare, Koksijde, Kortemark, Kortrijk, Kuurne, Langemark-Poelkapelle, Ledegem, Lendelede, Lichtervelde, Lo-Reninge, Menen, Mesen, Meulebeke, Middelkerke, Moorslede. Of wil je meer weten wat voor u kunnen betekenen in Nieuwpoort, Oostende, Oostkamp, Oostrozebeke, Oudenburg, Pittem, Poperinge, Roeselare, Ruiselede, Spiere-Helkijn, Staden, Tielt, Torhout, Veurne, Vleteren, Waregem, Wervik, Wevelgem , Wielsbeke, Wingene, Zedelgem, Zonnebeke, Zuienkerke tot Zwevegem.