Vochtbestrijding West-Vlaanderen

Vochtige muren behandelen

Staand vocht in binnenmuren is een belangrijke zorg voor de meeste huiseigenaren vandaag. De meeste huizen zijn vandaag gebouwd volgens de groene bouwmethoden, maar het is zeer zeldzaam dat de gebruikte bouwmaterialen milieuvriendelijk zijn. Dus worden wanden de belangrijkste bron van luchtverontreiniging van binnen, die alle ademhalingsproblemen zoals astma kan verergeren. In het huidige scenario is het nog belangrijker geworden om vochtproblemen in binnenmuren op te lossen, omdat het stijgen van vocht in binnenmuren zeer schadelijke effecten op uw gezondheid kan veroorzaken. Als uw muren vochtig zijn, kan het ernstige ademhalingsproblemen veroorzaken en kan dus leiden tot veel gezondheidsproblemen.

Vochtige muren behandelen

Het stijgende vocht in binnenmuren kan van invloed zijn op uw gezondheid. Dit gebeurt omdat de vochtige wanden, als ze niet geprezen worden, het stof, vuil, meeldauw en andere microscopische deeltjes van het tapijt en het beddengoed zullen opdringen. Deze deeltjes kunnen eenvoudig uw longen invoeren en kunnen uw ademhalingsproblemen verergeren. Dus je zult lijden aan kortademigheid en kan hoesten, piepende en pijn op de borst ontwikkelen. Je ogen zullen ook erg droog worden en ernstige jeuk veroorzaken.

Bevindend vocht in binnenmuren is duidelijk een zeer gevaarlijke situatie en kan veel gevaren veroorzaken. Als je muren de hele tijd nat zijn, kan het ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken zoals astma-aanvallen en hoesten. Je kunt zelfs last hebben van vermoeidheid, hoofdpijn, rugpijn, kiespijn en vermoeidheid. Bovendien, als er water op uw tapijt is, dan zou er een duidelijke geur binnen een paar meter van de muur zijn en het kan zeer snel verspreiden. Het constante vocht kan ook de zachthoutvloeren en meubels beschadigen.

Om dergelijke situaties te vermijden, moet u voorkomen dat het vocht in de muren stijgt door verschillende effectieve strategieën in te dienen, zoals de juiste ventilatie, de muren schoonmaken, de gaten en scheuren afdichten, enz. Zorg er ook voor dat de ventilatie en zonlicht op de juiste manier in de kamer worden verstrekt. Probeer alle kleine hiaten en scheuren in de muren te verzegelen, zodat overtollig vocht niet op zich ophoopt. Als er een soort houtbewerkingsapparatuur in de kamer is, zorg er dan voor dat het staande water onmiddellijk wordt verwijderd.

Je moet ook het vocht in het interieur verminderen door gebruik te maken van hoogwaardige ventilatieapparatuur zoals de luchtbevochtigers. U moet ook de juiste ventilatiesystemen hebben die in alle kamers zijn geïnstalleerd, waaronder de zolder. Het moet in direct contact staan met de buitenlucht. Je zou je kamers moeten ventileren terwijl de zon op is en laat ze worden gesloten wanneer je slaapt om te voorkomen dat stof en vocht aan de binnenkant opvoert. Opstijgend vocht laten behandelen? Kies voor  aldiva-works.be

Als het gaat om het reinigen van de binnenmuren, moet u uiterste zorg aannemen.

Je zou de muren nooit met water moeten reinigen, want het kan ernstige schade aan de houten planken en de houten framing veroorzaken. Het kan ook de verf en de gevelberden van het huis vernietigen. Je zou nooit abrasieve oplosmiddelen moeten gebruiken om de binnenmuren schoon te maken, omdat het ook het hout en het baksteenmetselwerk kan schaden. U moet de diensten van een professional halen om het staande water uit de binnenmuren te verwijderen.

Als u niet de tijd en de middelen hebt, kunt u professionals inhuren om de taak voor u uit te voeren. De professionals kunnen de positie van de waterinfiltratie meten en dan kunnen ze manieren plannen om het probleem op te lossen. Je zult ook een expert moeten inhuren om over de muur te schilderen zodra de muur is aangetast door de vocht en vocht. Als er scheuren in de muur zijn, moet je de scheur vullen met behulp van een waterdicht materiaal.

Standing vocht in binnenmuren kan ook uw apparatuur en meubels beschadigen als u een kortsluiting in de stroomonderbreker hebt. Als het staande water in de vloerborden sijpelt, moet u de gehele verdieping vervangen. Als je tapijten in je huis hebt, kan het worden beschadigd door de vocht en vochtigheid. Het is dus erg belangrijk om de vochtproblemen op te lossen zodra je kunt als je je binnenmuren en vloeren intact wilt houden.

Vochtige muren behandelen

Vochtige muren behandelen tegen ongewenst vocht. Merk je opeens vochtplekken of schimmel op de muren, dan moet je dringend een specialist raadplegen. Vocht in muren kan namelijk zorgen voor heel wat schade aan de woning en voor voor gezondheidsproblemen. Laat de vochtige muren behandelen door een vakman, maar eerst moet hij de oorzaak van het vochtprobleem onderzoeken, de oorzaken van vochtige binnen of buitenmuren zijn vaak niet meteen zichtbaar.

  • Zeer ervaren vochtspecialist (30 jaar ervaring)
  • Voor altijd van uw vervelend vochtprobleem verlost
  • Gratis diagnose en gesprek
  • Altijd scherpste prijsgarantie
  • 10 jaar garantie

Vochtige muren definitief behandelen

In de meeste gevallen komt het vocht vanaf de buitengevel en vanuit de vloer. In de handel zijn er verschillende producten te koop om vocht te weren, maar niet altijd doeltreffend. Overweeg u om uw vochtige muren perfect en definitief te behandelen, contacteer  vochtspecialist MVA Aqua.

U kunt dit nu definitief laten verwijderen met onze geavanceerde injectiemethode. De geavanceerde injectiemethode is geschikt voor alle vochtproblemen, van opstijgend vochtcondensproblemenlekkage in de kelder tot doorslaand vocht.

Gedaan met natte en vochtige muren, schimmelplekken…  Ons gespecialiseerd team rekenen er snel en efficiënt mee af.

Efficiente manier met onze injectiemethode

De geavanceerde injectiemethode die wij gebruiken is geschikt voor alle vochtproblemen, van muren, vloeren tot kelders. Wij gaan de muren injecteren met een gel om het opstijgend vocht tegen te gaan. De werkwijze hiervoor is simpel, we gaan gaten boren in de binnenmuur met een tussenafstand van 10 cm en dit net boven de plint van de vloer. Deze gaten worden nadien met een krachtige injectiemachine opgevuld.

De gel zorgt voor een permanente bescherming van de muur en houdt het vocht dus tegen. MVA Aqua heeft jaren ervaring met het professioneel uitvoeren van injecties en gebruikt een speciaal samengesteld product dat zijn doeltreffendheid doorheen de vele jaren heeft bewezen in allerlei gebouwen.

De vochtige muren aanpakken

De eerste stap bij vochtige muren behandelen is de bron van het probleem vinden. Dit laat je het best over aan een vochtspecialist want er zijn vaak meer dingen samen die het probleem te creëren. Wij zijn vochtexpert en hebben meer dan 500 huizen vochtvrij gemaakt. Als geregistreerde vochtspecialist pakken wij met  vakmanschap en inzicht elk vochtprobleem in uw woning, winkel of kantoor aan en leveren kwaliteit binnen de afgesproken tijdstermijn. In overleg werken wij de beste oplossing uit, steeds rekening houdend met het  vochtprobleem.

De beste behandeling voor de laagste prijs

Wij zijn overtuigd van onze scherpe prijzen die van toepassing zijn op uw specifiek vochtprobleem. Indien u elders een prijsofferte zal opvragen voor een zelfde behandeling zal u onmiddellijk het prijsverschil zien. Bij ons bent u er zeker van dat u altijd de scherpste prijs betaalt voor uw vochtbehandeling.

Vrijblijvend gesprek en diagnose

Vochtige muren behandelen? Tijdens een diagnose en vrijblijvend gesprek bij u thuis gaan we het vochtprobleem achterhalen, krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling. Wij geven u dan een exacte prijsopgave, afgestemd op uw vochtprobleem, alsmede het aantal hierbij benodigde behandelingen. Dit is kosteloos. U kunt altijd een afspraak maken om uw vochtige muren te laten behandelen met onze vochtspecialist op een moment dat het u schikt. Vul het contactformulier hier op de website in, via mail: info@MVA Aqua.be of MVA Aqua1965@outlook.be . Je kan ons ook telefonisch contacteren op : 0479/95 88 00

Andere veel voorkomende behandelingen

VochtverwijderingCondensproblemenVochtbestrijding woningZwambestrijdingVochtproblemen oplossenVochtbestrijding West VlaanderenVochtbehandelingSchimmel in de kelderVochtplekkenLekkage kelderKelder waterdicht makenSchimmels verwijderenKelder droog makenWater in de kelderVochtige muren behandelenSchimmel op de muurDoorslaand vochtVochtprobleemVochtbestrijding kelderInjecteren murenVocht in de kelderVochtige murenKelder droog makenOpstijgend vochtOptrekkend vochtVochtbestrijdingKelderdichtingVochtproblemenOpstijgend vocht behandelen

Nieuws

Premies voor vochtbestrijding

Heb je vochtproblemen? Geen paniek. Je hoeft dit niet volledig zelf te betalen. Dankzij de Vlaamse renovatiepremie schakel je probleemloos een vochtspecialist in zonder dat je er een financiële kater aan overhoudt. Bent u eigenaar-bewoner of verhuurt u een te renoveren woning via een sociaalverhuurkantoor ? En is de woning minimaal 25 jaar oud? Mogelijk komt u in aanmerking voor een premie voor vochtbestrijding van de Vlaamse overheid. Deze premie valt onder de Vlaamse renovatiepremie en wordt aangeboden voor o.a. het behandelen van muren tegen opstijgend vocht door het injectie.

Behandelen van optrekkend vocht in binnen- en buitenmuren (premie 750 euro)

  • door een onderkapping
  • door het plaatsen van een waterkerende laag
  • door injectie of diffusie van waterdichtende middelen
  • herstelling van muurvoeten als gevolg van bovenstaande werken komen ook in aanmerking.

Wil je meer weten over de Vlaamse renovatiepremie en de precieze voorwaarden? Surf naar www.wonenvlaanderen.be of u kan deze premie aanvragen bij de dienst Wonen-Vlaanderen in uw provincie. Ook geven sommige gemeentes een extra premie voor de behandeling van opstijgend vocht. Op www.premiezoeker.be kan u ontdekken of uw gemeente dit aanbiedt.

Vochtige muren pas na 2 maand opnieuw bepleisteren

Na een periode waarin uw vochtige muren uitdrogen staan wij ter beschikking voor het herbepleisteren en aanbrengen van een nieuwe muurbekleding, maar eerst moeten de muren volledig droog zijn. We gaan al het stukwerk van de muren halen en dan moeten we minimum 2 maanden wachten voor we de binnenmuren terug kunnen bepleisteren. We wachten zolang omdat de muren dan de kans krijgen om volledige uit te drogen en zo zijn we ook zeker dat het vochtprobleem voorgoed verleden tijd is. Als de binnenmuren nog vochtig en we zouden gaan pleisteren zal het plakwerk niet goed hechten en bestaat de mogelijkheid dat het na verloop van tijd zal loskomen!

Voor het behandelen van vochtige muren komen onze klanten van overal in de Provincie West-Vlaanderen, o.a. uit : Alveringem, Anzegem, Ardooie, Avelgem, Beernem, Blankenberge, Bredene, Brugge, Damme, De Haan, De Panne, Deerlijk, Dentergem, Diksmuide, Gistel, Harelbeke, Heuvelland, Hooglede. Als u vragen heeft over vochtige kelders en muren bij u in Houthulst, Ichtegem, Ieper, Ingelmunster, Izegem, Jabbeke, Knokke-Heist, Koekelare, Koksijde, Kortemark, Kortrijk, Kuurne, Langemark-Poelkapelle, Ledegem, Lendelede, Lichtervelde, Lo-Reninge, Menen, Mesen, Meulebeke, Middelkerke, Moorslede. Of wil je meer weten wat voor u kunnen betekenen in Nieuwpoort, Oostende, Oostkamp, Oostrozebeke, Oudenburg, Pittem, Poperinge, Roeselare, Ruiselede, Spiere-Helkijn, Staden, Tielt, Torhout, Veurne, Vleteren, Waregem, Wervik, Wevelgem , Wielsbeke, Wingene, Zedelgem, Zonnebeke, Zuienkerke tot Zwevegem.