Vochtbestrijding West-Vlaanderen

Schimmels-verwijderen

Schimmels verwijderen op een veilige en doeltreffende manier. Schimmels zijn ongewenst en komen voor in woningen die te kampen hebben met vochtproblemen. Schimmels verwijderen is geen simpele zaak, laat dit over aan een vochtspecialist. Vooral omdat de oorzaak van de schimmels moeten achterhaald worden.

 • Zeer ervaren vochtspecialist (30 jaar ervaring)
 • Voor altijd van uw vervelend vochtprobleem verlost
 • Gratis diagnose en gesprek
 • Altijd scherpste prijsgarantie
 • 10 jaar garantie

De schimmels verwijderen

Schimmels in woningen worden meestal veroorzaak een slechte afzuiging of weinig tot geen ventilatie . Er kan ook schimmel ontstaan in andere delen van de woning door weinig luchtcirculatie van de ruimte.

Schimmels komen vaak voor op de muren van vochtige ruimtes en de badkamer. Voor het bestrijden van deze schimmels in deze ruimtes is het bestrijden van vocht van essentieel belang. Het vocht is namelijk een voedingsbodem voor de schimmel.

Wat is schimmel

Schimmel ontstaat in een vochtig gebouw of uit vochtige ruimte. Schimmels kunnen zich gemakkelijk voor planten, jammer genoeg zijn deze niet met het blote oog zichtbaar. Het zijn zaadjes die zich via de lucht verspreiden. Van het ogenblik ze op een plek terecht komen waar voldoende vocht is, gaan ze kiemen en ontstaat een nieuwe schimmelplek. Schimmelsporen komen van nature voor in de buitenlucht, ze zijn dus overal.

Voorkom dat u schimmel moet verwijderen

Eigenlijk is het beter om schimmels in de woning te voorkopen, wat kan je doen om geen schimmels te krijgen.

 • Zet na het douchen steeds een een raam open
 • Laat geen was drogen in de badkamer, want dat zorgt voor vocht in de badkamer
 • Na het douchen zet de deur van de badkamer na het open
 • Voor u gaat douchen zet de verwarming aan op de badkamer. Als de ruimte verwarmd is ontstaat er minder condens waardoor de badkamer minder lang vochtig is.

Als je regelmatig de woning ventileert komt er altijd verse lucht binnen en wordt de vervuilde lucht naar buiten gevoerd. Op die manier hebben schimmels minder kans om zich te vormen en te verspreiden.

De beste behandeling voor de laagste prijs

Wij zijn overtuigd van onze scherpe prijzen die van toepassing zijn op uw specifiek schimmelprobleem. Indien u elders een prijsofferte zal opvragen voor een zelfde behandeling zal u onmiddellijk het prijsverschil zien. Bij ons bent u er zeker van dat u altijd de scherpste prijs betaalt voor schimmels te verwijderen.

Vrijblijvende diagnose en gesprek

Tijdens een diagnose en vrijblijvend gesprek bij u thuis gaan we het schimmelprobleem achterhalen, krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling. Wij geven u dan een exacte prijsopgave, afgestemd op uw probleem, alsmede het aantal hierbij benodigde behandelingen. Dit is kosteloos. U kunt altijd een afspraak maken voor een vochtbehandeling met onze vochtspecialist op een moment dat het u schikt. Vul het contactformulier hier op de website in, via mail: info@MVA Aqua.be of MVA Aqua1965@outlook.be . Je kan ons ook telefonisch contacteren op : 0479/95 88 00

Andere veel voorkomende behandelingen

VochtverwijderingCondensproblemenVochtbestrijding woningZwambestrijdingVochtproblemen oplossenVochtbestrijding West VlaanderenVochtbehandelingSchimmel in de kelderVochtplekkenLekkage kelderKelder waterdicht makenSchimmels verwijderenKelder droog makenWater in de kelderVochtige muren behandelenSchimmel op de muurDoorslaand vochtVochtprobleemVochtbestrijding kelderInjecteren murenVocht in de kelderVochtige murenKelder droog makenOpstijgend vochtOptrekkend vochtVochtbestrijdingKelderdichtingVochtproblemenOpstijgend vocht behandelen

Nieuws

Premies voor vochtbestrijding

Heb je vochtproblemen? Geen paniek. Je hoeft dit niet volledig zelf te betalen. Dankzij de Vlaamse renovatiepremie schakel je probleemloos een vochtspecialist in zonder dat je er een financiële kater aan overhoudt. Bent u eigenaar-bewoner of verhuurt u een te renoveren woning via een sociaalverhuurkantoor ? En is de woning minimaal 25 jaar oud? Mogelijk komt u in aanmerking voor een premie voor vochtbestrijding van de Vlaamse overheid. Deze premie valt onder de Vlaamse renovatiepremie en wordt aangeboden voor o.a. het behandelen van muren tegen opstijgend vocht door het injectie.

Behandelen van optrekkend vocht in binnen- en buitenmuren (premie 750 euro)

 • door een onderkapping
 • door het plaatsen van een waterkerende laag
 • door injectie of diffusie van waterdichtende middelen
 • herstelling van muurvoeten als gevolg van bovenstaande werken komen ook in aanmerking.

Wil je meer weten over de Vlaamse renovatiepremie en de precieze voorwaarden? Surf naar www.wonenvlaanderen.be of u kan deze premie aanvragen bij de dienst Wonen-Vlaanderen in uw provincie. Ook geven sommige gemeentes een extra premie voor de behandeling van opstijgend vocht. Op www.premiezoeker.be kan u ontdekken of uw gemeente dit aanbiedt.

Onze klanten komen voor schimmelverwijdering van overal in de Provincie West-Vlaanderen, o.a. uit : Alveringem, Anzegem, Ardooie, Avelgem, Beernem, Blankenberge, Bredene, Brugge, Damme, De Haan, De Panne, Deerlijk, Dentergem, Diksmuide, Gistel, Harelbeke, Heuvelland, Hooglede. Als u vragen heeft schimmels n uw woning te Houthulst, Ichtegem, Ieper, Ingelmunster, Izegem, Jabbeke, Knokke-Heist, Koekelare, Koksijde, Kortemark, Kortrijk, Kuurne, Langemark-Poelkapelle, Ledegem, Lendelede, Lichtervelde, Lo-Reninge, Menen, Mesen, Meulebeke, Middelkerke, Moorslede. Of wil je meer weten wat voor u kunnen betekenen in Nieuwpoort, Oostende, Oostkamp, Oostrozebeke, Oudenburg, Pittem, Poperinge, Roeselare, Ruiselede, Spiere-Helkijn, Staden, Tielt, Torhout, Veurne, Vleteren, Waregem, Wervik, Wevelgem , Wielsbeke, Wingene, Zedelgem, Zonnebeke, Zuienkerke tot Zwevegem.