Heeft u last van vocht in de kelder, zo lost u het op

Het is geen verrassing dat er vocht in de grond zit. Dit vocht kan in sommige gevallen, vooral bij oudere huizen in het cement trekken waardoor uw kelder gaat scheuren of verzakken. Dit is natuurlijk gevaarlijk en niet prettig. In dit geval moet u het vocht verwijderen of laten verwijderen. Door de grond om uw kelder droog te houden heeft uw huis een stevige basis en zal deze niet verzakken in de grond. En daarnaast blijven de spullen in uw kelder van beter kwaliteit.

 

Gevaren

Door overtollig vocht rondom en in uw kelder kunnen er veel gevaren ontstaan. Vocht in een gebouw zorgt er namelijk voor dat er kleine gaatjes komen in een ruimte waardoor deze minder stevig wordt. Hierdoor ontstaat er het risico van instorten of wegzakken. Er gaan scheuren ontstaan en de muren kunnen gaan verzakken. Op dit moment loopt u risico op schade en ongelukken. Het is daarom heel belangrijk om uw kelder regelmatig te controleren en hier op tijd op te schakelen. Door problemen te voorkomen blijft iedereen veilig en hoeft u zich nooit zorgen te maken als u de kelder in gaat.

Vocht verwijderen

Het vocht verwijderen wordt gedaan met een speciale pomp die het vocht uit de kieren van uw muren verwijderd. Deze vult deze holtes vervolgens op met snelcement zodat de zwakke plekken weer verstevigd worden. Op deze manier kan er ook geen nieuw vocht uw kelder in komen. Tot 6 maanden na het proces wordt het aangeraden de vochtige plekken in de gaten te houden of deze terugkomen. Het kan voorkomen dar het vocht via een andere plek terug naar binnen komt. Na 6 maanden kunt in het alle gemak weer overal gebruik van maken.

Herstel afwachten

De 6 maanden die aangeraden worden om te wachten voor u de reparatie gaat doen is echt van belang. Blijf dus lekker op de bank zitten met vrienden op het casino777. Zo gaat de tijd lekker snel, u kunt uw favoriete spelletje spelen terwijl uw huis zichzelf verder herstelt en verstevigd. Als u klaar bent met uw spelletjes kunt u weer verder gaan om de kelder weer in goede staat te brengen en weer volop gebruik te maken van de kelder. U kunt voor de zekerheid het bedrijf vragen of ze een kwaliteit ronde willen doen. Hierin controleren ze de dichtheid en stevigheid van uw kelder.

Reparatie van de muren

Nu u het vocht verwijderd heeft zijn uw muren natuurlijk nog steeds aangetast. De kieren kunt u gemakkelijk op vullen of dicht stucen, Het wordt aangeraden de muren vervolgens opnieuw te verven zodat u niet ziet waar de waterschade zat. U kunt dit gemakkelijk doen met goedkope verf omdat er verder geen eisen aan hoeven te zitten in kelder. U kunt er ook voor kiezen behang over heen te plakken of een kast voor te plaatsen. Op deze manier bespaart u tijd en geld. Toch wordt het aangeraden alles weer te repareren.

 

 

Schoonmaken en bijhouden

Nu de kelder weer te gebruiken is kunt u hem weer helemaal opruimen en poetsen. U kunt de kelder weer inrichten en gebruiken hoe u dit voorheen deed. U kunt er ook voor kiezen om een tijdje niks te doen met uw kelder. Let wel. Uw muren zijn nog altijd fragile en dus zult u deze wel in de gaten moeten houden. Ziet u weer kringen in de muur of in de verf dan is het belangrijk het bedrijf dat uw geholpen heeft gelijk in te schakelen. Dit bedrijf komt dan terug en controleert alles nog eens.