Vochtbestrijding West-Vlaanderen

Kelder droog maken

Kelder droog maken? Zit je met water of vocht beneden? Kies er dan voor om je kelder te laten behandelen. Dit kan op twee manieren gebeuren, de kelder kan vanaf de binnenkant waterdicht gemaakt worden maken, maar ook vanaf de buitenkant.

Een kelder onder uw woning is een nuttige plaats, met de veronderstelling dat de kelder droog is.

Een natte of vochtige kelder is niet gezond, er kunnen schimmels of zwam ontstaan.  De goederen die er opgestapeld liggen zijn niet meer veilig, en etenswaren gaan kapot. Kortom water in de kelder is zeer ongezond.

Veel mensen gaan het probleem zelf proberen op te lossen, maar de enige oplossing is de kelder droog maken door injecties,  kies voor een definitieve oplossing voor uw vochtprobleem en contacteer MVA Aqua.

  • Zeer ervaren vochtspecialist (30 jaar ervaring)
  • Voor altijd van uw vervelend vochtprobleem verlost
  • Gratis diagnose en gesprek
  • Altijd scherpste prijsgarantie
  • 10 jaar garantie

Kelder  droog maken tegen vocht

Heeft u in de kelder last van: Lekkages, doorslaand vocht, ongedierte, schimmels of zwammen, zoutschade … Dan is het tijd  om uw kelder droog te laten maken door vochtspecialist MVA Aqua.

Permanent Kelder droog maken

Wij beschikken over een speciaal injectiesysteem, een zeer geavanceerde methode voor verwijdering van water en vocht op een doeltreffende manier. Dit is een injectiebehandeling met een vochtwerende gel die het water permanent verwijdert.

Wij past deze methodes al jaren toe bij het waterdicht maken van kelders.

Efficiente manier met onze injectiemethode

De geavanceerde injectiemethode die wij gebruiken is geschikt voor alle vochtproblemen, van muren, vloeren tot kelders. Wij gaan de muren injecteren met een gel om het opstijgend vocht tegen te gaan. De werkwijze hiervoor is simpel, we gaan gaten boren in de binnenmuur met een tussenafstand van 10 cm en dit net boven de plint van de vloer. Deze gaten worden nadien met een krachtige injectiemachine opgevuld.

De gel zorgt voor een permanente bescherming van de muur en houdt het vocht dus tegen. MVA Aqua heeft jaren ervaring met het professioneel uitvoeren van injecties en gebruikt een speciaal samengesteld product dat zijn doeltreffendheid doorheen de vele jaren heeft bewezen in allerlei gebouwen.

Het vochtprobleem aanpakken

De eerste stap bij vochtproblemen is de bron van het probleem vinden. Dit laat je het best over aan een vochtspecialist want er zijn vaak meer dingen samen die het probleem te creëren. Wij zijn vochtexpert en hebben meer dan 500 huizen vochtvrij gemaakt. Als geregistreerde vochtspecialist pakken wij met  vakmanschap en inzicht elk vochtprobleem in uw woning, winkel of kantoor aan en leveren kwaliteit binnen de afgesproken tijdstermijn. In overleg werken wij de beste oplossing uit, steeds rekening houdend met het  vochtprobleem.

De beste behandeling voor de laagste prijs

Wij zijn overtuigd van onze scherpe prijzen die van toepassing zijn op uw specifiek vochtprobleem. Indien u elders een prijsofferte zal opvragen voor een zelfde behandeling zal u onmiddellijk het prijsverschil zien. Bij ons bent u er zeker van dat u altijd de scherpste prijs betaalt voor uw vochtbehandeling.

Vrijblijvend gesprek en diagnose

Tijdens een diagnose en vrijblijvend gesprek bij u thuis gaan we het vochtprobleem achterhalen, we gaan kijken welke behandeling u kelder nodig heeft, krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling. Wij geven u dan een exacte prijsopgave, afgestemd op uw vochtprobleem, alsmede het aantal hierbij benodigde behandelingen. Dit is kosteloos. Wilt u graag uw kelder waterdicht maken? Vul het contactformulier hieronder in, via vail: info@MVA Aqua.be of MVA Aqua1965@outlook.be . Je kan ons ook telefonisch contacteren op : 0479/95 88 00

Andere veel voorkomende behandelingen

VochtverwijderingCondensproblemenVochtbestrijding woningZwambestrijdingVochtproblemen oplossenVochtbestrijding West VlaanderenVochtbehandelingSchimmel in de kelderVochtplekkenLekkage kelderKelder waterdicht makenSchimmels verwijderenKelder droog makenWater in de kelderVochtige muren behandelenSchimmel op de muurDoorslaand vochtVochtprobleemVochtbestrijding kelderInjecteren murenVocht in de kelderVochtige murenKelder droog makenOpstijgend vochtOptrekkend vochtVochtbestrijdingKelderdichtingVochtproblemenOpstijgend vocht behandelen

Nieuws

Premies voor vochtbestrijding

Heb je vochtproblemen? Geen paniek. Je hoeft dit niet volledig zelf te betalen. Dankzij de Vlaamse renovatiepremie schakel je probleemloos een vochtspecialist in zonder dat je er een financiële kater aan overhoudt. Bent u eigenaar-bewoner of verhuurt u een te renoveren woning via een sociaalverhuurkantoor ? En is de woning minimaal 25 jaar oud? Mogelijk komt u in aanmerking voor een premie voor vochtbestrijding van de Vlaamse overheid. Deze premie valt onder de Vlaamse renovatiepremie en wordt aangeboden voor o.a. het behandelen van muren tegen opstijgend vocht door het injectie.

Behandelen van optrekkend vocht in binnen- en buitenmuren (premie 750 euro)

  • door een onderkapping
  • door het plaatsen van een waterkerende laag
  • door injectie of diffusie van waterdichtende middelen
  • herstelling van muurvoeten als gevolg van bovenstaande werken komen ook in aanmerking.

Wil je meer weten over de Vlaamse renovatiepremie en de precieze voorwaarden? Surf naar www.wonenvlaanderen.be of u kan deze premie aanvragen bij de dienst Wonen-Vlaanderen in uw provincie. Ook geven sommige gemeentes een extra premie voor de behandeling van opstijgend vocht. Op www.premiezoeker.be kan u ontdekken of uw gemeente dit aanbiedt.

Is jullie kelder vochtig? Ineens krijg je te maken met vocht in de kelder en moet u op zoek naar een vochtbestrijder . Of het nu gaat om opstijgend vocht, waterdichting, kelderdichting, muren injecteren … er komt bij een kelder droog maken heel wat bij kijken. Niet enkel de perfecte prijs/kwaliteitsverhouding,  het best mogelijke materiaal, de dichtingsproducten, … is van groot belang ook het zoeken naar de gepaste vakman is een belangrijke factor om de kelder droog te maken. Meestal is de keuze van vakman het moeilijkst, meestal heb je de kelderdichters  die je terugvindt via het internet nog nooit zien werken of heb je er nog nooit werk van gezien. Zal de specialist de kelder droog maken aan het afgesproken budget? Zal hij binnen de afgesproken tijd beginnen en zullen de werken op tijd gedaan zijn? Zal hij garantie bieden op zijn geleverde werk? Zullen de werken vakkundig gedaan zijn …  Allemaal vragen die zeer moeilijk te beantwoorden zijn als je de kelderspecialist niet kent. Wij zeggen we op alle vragen Ja,!

As u vragen heeft over uw kelder droog maken contacteer dan MVA Aqua! Onze klanten komen voor het droog maken van hun kelder overal in de Provincie West-Vlaanderen, o.a. uit : Alveringem, Anzegem, Ardooie, Avelgem, Beernem, Blankenberge, Bredene, Brugge, Damme, De Haan, De Panne, Deerlijk, Dentergem, Diksmuide, Gistel, Harelbeke, Heuvelland, Hooglede, Houthulst, Ichtegem, Ieper, Ingelmunster, Izegem, Jabbeke, Knokke-Heist, Koekelare, Koksijde, Kortemark, Kortrijk, Kuurne, Langemark-Poelkapelle, Ledegem, Lendelede, Lichtervelde, Lo-Reninge, Menen, Mesen, Meulebeke, Middelkerke, Moorslede, Nieuwpoort, Oostende, Oostkamp, Oostrozebeke, Oudenburg, Pittem, Poperinge, Roeselare, Ruiselede, Spiere-Helkijn, Staden, Tielt, Torhout, Veurne, Vleteren, Waregem, Wervik, Wevelgem , Wielsbeke, Wingene, Zedelgem, Zonnebeke, Zuienkerke tot uit Zwevegem

Tags: – Picknicktafel kopencuisine exterieure –  Table pliante promo –  Energieprijzen vergelijken  –  Trouwringen witgoud diamant –  Houtskeletbouw –  Linkbuilding bureau –  Webshop laten bouwen