Inbouwkluis Kopen

Welke Kluis Is Voor U De Beste? Handige Checklist van (Slotenmaker Amsterdam)
Waar wordt de kluis aan bevestigd? Veranker een kluis niet aan een poreus materiaal, zoals gips. Een betonnen vloer of muur is een betere optie om een kluis aan te verankeren. Een solide houten of stenen oppervlak kan ook gebruikt worden. De methode van het verankeren van de kluis is afhankelijk van het materiaal waaraan de kluis wordt bevestigd.

Als een kluis brandwerend is, zult u zien dat er alleen verankeringsgaten in de bodem van de kluis zitten. Als er gaten aan de zijkanten zouden zitten dan beinvloed dat de brandwerendheid van de kluis. Het is bij een brandwerende kluis dus ook niet verstandig om zelf gaten in een muur te boren, om toch de kluis aan de muur te bevestigen – geldtelmachine. Kluis kopen – Kluizen voor een scherpe prijs!.

Inbouwkluis Kopen

Wat gaat u gebruiken om de kluis vast te zetten? Er zijn vier methodes om een kluis vast te zetten. Hieronder zullen wij deze methodes doornemen en uit leggen wanneer elke methode het meest geschikt is. Kluis verankeren met pluggen en houtdraadbouten, Het verankeren van een kluis is het makkelijkste met pluggen of houtdraadbouten.

Deze methode heeft als nadeel dat de maximale trekkracht laag is. De kluis kan vrij eenvoudig losgewrikt worden met een koevoet of kreekijzer. Gaat u toch de kluis vast zetten met pluggen, dan is het verstandig grote pluggen en schroeven te gebruiken voor een zo groot mogelijke weerstand. Het verankeren van een kluis met mechanische ankers / keilbouten, Een mechanisch anker of spreidlastanker heeft een veel hogere weerstand dan een plug.

De diameter grote van de keilbout bepaald hoe hoog de treksterkte is. In beton bij een diameter van 12 milimeter is de treksterkte 710kg. Een treksterkte van 1400kg kan bereikt worden bij een diameter van 16 milimeter. Het nadeel van de mechanische installatie is dat het alleen kan in beton.

Tips Voor Het Inbouwen Van Een Kluis

Als het verhard is zijn de bouten met geen mogelijkheid meer los te krijgen. Een treksterkte van 2100kg kan bereikt worden met pennen met een diameter van 16 milimeter. De bodem waaraan de kluis wordt vastzet, moet minimaal 10 centimeter dik zijn. Het verlijmen van de kluis, Als er geen mogelijkheid is om te boren, kunt u ook kiezen om de kluis aan de ondergrond te lijmen.

Het voordeel van deze methode is dat u de kluis op allerlei materialen kunt bevestigen om toch weerstand te bieden tegen wegnemen. Het is een vrij simpele manier om de kluis vast te zetten. U moet er wel rekening mee houden dat u na het gebruik van de MS Polymeer of een PU kit, zelf ook niet meer los kunt maken om hem te verplaatsen..

Kluis kopen bij GAMMA Voor het veilig bewaren van kostbare bezittingen maken veel mensen gebruik van kluizen. Een elektronische kluis of sleutelkluis zorgt ervoor dat contant geld, sieraden, sleutels en andere bezittingen niet zomaar voor het grijpen liggen en goed opgeborgen zijn. Een kluis voor thuis is een goede aankoop wanneer je overweegt om je huis te beveiligen.

Ze komen daarom bij zowel particulieren als ondernemers van pas. Bestel je geldkluis of brandwerende kluis voor waardevolle spullen bij GAMMA. Aanvullend hebben we ook een bijzonder uitgebreid assortiment met producten en accessoires voor inbraakbeveiliging. Elektronische kluis, nummerslot of sleutels Bij de aanschaf van een brandkluis of geldkistje is de keuze groot.

Eurosafes kluis kopen

De vloerkluis is een goede oplossing tegen diefstal. Zorg er echter voor dat er bij het poetsen geen water in kan. Als je je een vloerkluis aanschaft, kies dan voor een type met een dichtingsring. Om losse kluizen vast te zetten, gebruik je best lange keilbouten in verschillende richtingen. Voor vaste kluizen in muur of vloer gebruik je een combinatie van een driedimensionele bewapening in stevig beton.

Maak daar gebruik van. Welke kluis je ook kiest, opteer voor een stevig slot. Dat kan bv. een klavierslot zijn. Berg de sleutel weg op een veilige plaats. Plaats een kluis op een plaats die niet zo gemakkelijk te vinden is, dus zeker niet in de slaapkamer. Als je een alarminstallatie hebt, plaats de kluis dan in een (apart) bewaakte zone.

Vraag hierover meer informatie bij een gespecialiseerde zaak. Bovendien zou je best jouw juwelen fotograferen en registreren op een kaart. Het zal het opzoekingswerk na eventuele diefstal vergemakkelijken. Informatie over kluizen en brandkasten vind je op . Belgosafe is de vereniging van fabrikanten, verdelers en serviceverleners van onder andere kluizen en brandkasten.