Gratis vochtdiagnose aanvragen

GRATIS vochtdiagnose!

De beste manier om vochtproblemen te bestrijden, hangt af van het soort vochtprobleem. Vaak zijn de symptomen gelijkaardig en is de exacte locatie van de oorzaak erg moeilijk te bepalen. Daarom is een grondige vochtanalyse zeker geen overbodige luxe. Vochtmanneke voert GRATIS een professionele analyse uit en geeft u een accurate vochtdiagnose. Op basis daarvan krijgt u advies en een offerte op maat en kunt u zelf bepalen welke maatregelen u zult laten treffen:  het injecteren van uw muren of het draineren van uw kelder, het plaatsen van een ventilatiesysteem of een combinatie van deze oplossingen.

De vochtdiagnose van Vochtmanneke is volledig GRATIS en vrijblijvend. Er wordt altijd rekening gehouden met uw wensen en budget. Vochtmanneke biedt een oplossing aan eenieder die zijn vochtproblemen wil aanpakken!

Gratis vocht diagnose aanvragen

Uw naam en voornaam (verplicht)

Uw telefoonnummer(verplicht)

Uw email (verplicht)

Adres

Uw bericht

 

 

Vochtproblemen

Vochtproblemen kunnen voorkomen in elke woning. Maar vooral bij oudere gebouwen, waarbij een isolerende waterkering ontbreekt of niet (goed) functioneert door slechte plaatsing of slijtage kunnen muren en funderingen op termijn water gaan opnemen of doorlaten.

Dit kan voor verregaande problemen zorgen, zowel aan de structuur van de woning als binnenhuis. Structurele en praktische problemen en schade aan de constructie van uw woning én uw gezondheid zijn nog maar enkele van de nare gevolgen waarmee u te maken kan krijgen.

Daarom is het erg belangrijk dat vocht permanent wordt bestreden door een vochtspecialist. Dit kan alleen maar met behulp van een accurate en professionele vochtdiagnose.

Wij werken over heel Vlaanderen. Indien u het contactformulier invult nemen wij zeer snel contact met u op!