Haal meer uit je kelder

Update je kelder en maak er wat moois van!

Woonruimte wordt steeds kostbaarder. Ook je kelder dus! Zonde toch om die dan vol te zetten met spullen waar je eigenlijk bijna nooit gebuik van maakt? Zet die spullen in een externe opslagruimte, dan kun je van je kelder iets maken waar je dagelijks plezier van hebt. Wij zetten wat ideeën voor je op een rijtje!

1. Man cave

De kelder is een perfecte plek voor een echte man cave. Zet er een pooltafel of tafelvoetbalspel in en je bent al een heel eind. Mooie oude leren bank, tapvaatje bier en je bent een echte mancave pro! En als je écht ruimte en geld teveel hebt, dan plaats je er natuurlijk een giga scherm en echte oude bioscoopstoelen in.

2. Thuiskantoor

Steeds meer mensen verdienen hun geld als zzp-er. En steeds meer mensen werken vanuit huis. Hartstikke lekker natuurlijk, maar uit ervaring kan ik je vertellen dat met je laptop aan de keukentafel gaan zitten niet zorgt voor de meest productieve mindset. Daarom heb ik van mijn berging een thuiskantoor gemaakt, waar ik me nu regelmatig terugtrek om te werken. Het hielp me om mijn eigen bedrijf op te zetten en te werken voor een toffe startup in de alternatieve geneeswijzen. Het resultaat kun je vinden op www.digibach.nl

3. Inloopkast

Misschien is de kelder niet helemaal de eerste plaats waar je denkt aan het bewaren van kleding, maar als je hem goed vochtdicht hebt gemaakt kan dat natuurlijk uitstekend. Enne, waarschijnlijk is er niemand in je vriendenkring met zo'n uitgebreide, chique en sfeervolle inloopkast.

4. "Upload" je spullen naar de cloud

Maar dan moet je alle spullen die nu nog in je kelder staan natuurlijk wel ergens kwijt. Inbox Storage ontwikkelde hiervoor de bewaar-app voor spullen, een soort dropbox voor… precies: spullen! Je spullen worden gewoon bij jou thuis opgehaald. Bijvoorbeeld in de regio Rotterdam; van Gorinchem tot Breda en eigenlijk gewoon overal in Nederland. 

Wat je ook doet, zorg er eerst voor dat je kelder goed waterdicht gemaakt is. Anders zit je straks te werken in het water, of vind je schimmel op je favoriete kleding.